Dantian - kiinalaisen lääketieteen keskus

TaiJi-Rouliball

TaiJi-Rouliballia harjoitetaan tekemällä erityisen sitä varten kehitetyn mailan ja pallon kanssa melko nopeaa ja rytmistä liikesarjaa. Liikeradat ovat laajoja ja pyöreitä ja liikkeet joustavia. Itsekseen tai ryhmän kanssa tehtäviä liikesarjoja on useita ja eri tasoisia. TaiJi-Rouliballia voidaan harjoittaa myös vapaamuotoisemmin pallotellen muiden kanssa. Lajissa järjestetään kilpailuja, joissa kisataan paitsi taidossa (muoto ja sen "puhtaus") myös eri kokoonpanojen välisin otteluin.

TaiJi-Rouliballin on osoitettu olevan hyväksi sydän- ja verenkiertoelimistölle, sekä lisäävän kehon joustavuutta ja liikkuvuutta. Se on myös erinomaista "aivojumppaa" ja vahvistaa koordinaatiokykyä. TaiJi-Rouliballia voidaan harjoittaa molemmilla käsillä ja se tukee muiden lajien harjoittelua. Toinen tyylisuunta tästä samasta lajista tunnetaan nimellä "TaiJi-Bailongball".

KURSSITIEDOT:
Tällä kurssilla opit sarjan I-tason, jota voit harjoittaa itsenäisesti ja opettaa edelleen.
Dantian järjestää ohjaajille järjestetään myöhemmin II-tason jatkokoulutusta. Dantianin kautta oppilaittesi on mahdollista tilata välineet.

Aika ja paikka: Kurssi järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Voit ilmoittautua postituslistalle.

TaiJi-Rouliball välineet:
*Alumiininen (Pro) maila +pallo = 50 euroa.
*2 muovimailaa +2 palloa (toisessa käsintehty pelisulka) +laukku = 45 euroa.
(Hinnat sis. 22% alv.). Kurssin voi suorittaa myös lainavarustein.


Get the Flash Player to see this player.

TaiJi-Rouliball videon pituus: 01:30
©  Jari Siipola  Gsm: +358 044 268 8966, e-mail: jari(at)dantian.fi ©